Read This

Asssalamualaikum and hai blogwalking...Welcome to my online diary...Please navigate around happily...And follow me if you like...Hate me? click Here


//Sweet diary
28 November 2013 • 7:32 PM •

Im freedom !!!!!!!!!!! SPM dah habis yayy now baru boleh online 24/7. Just nak post kenangan kenangan yang tercipta sepanjang selama 5 tahun dekat SMK KOTA KULAI. The best school that i learn how to success how to get many friends and others ~  but....... kenangan terakhir pada tahun 2013 bergelar pelajar baru terasa yang zaman persekolahan lah yang terindah :)


Okay lets scroll....











2. Lawatan ke PPD Kulai 












3. Persada Johor 






4. Kem Perkampungan Bahasa 

Cuba cari aku yang mana :3 hahaha



5. W/ classmates, schoolmate, bestfriends 

NurAin Nazurah, jaga diri dekat KL. Jangan lupa kiteorang dekat sini. Balik kulai bagitahu tau!
Nurul Amanina, nampak aku tegur. Jangan tak layan pulak hihi


Thissssssss !!!!!! Nazatul Natashaaaaaaaaaaa. Jangan lupa aku dekat sini! Lepasni aku dah busy, kau pun. Jarang jumpa. Jarang contact. Kalau free, kita keluar. Dah pergi PLKN nanti, jgn lupa aku tau. Bawak balik satu pakwe uk aku hahahahaha taknak yg botak. handsome takpe hihihi. Sayanggg kauuuuuuuuuu 

Afiq :3 budak  kelas sains ni. Aku tktahu sejak bila aku rapat dgn dia. Haha sejak akhir akhir nak habis sekolah ni maybee. 

Syairah, jaga diri. Hope tak lupa aku. Kau tetap kawan aku :)

Shafrina, even kekadang kita bertiga ada jee halangan dalam persahabatan, baik buruk kau, kita tetap kawan. Gaduh gaduh tu biasa dalam persahabatan. Ada pasang surut hehe 


Dalam kenangan SMK Kota Kulai. Akan ku kenang sampai bila bila..............
Terima kasih cikgu. Menanti result SPM yang bakal tiba.





Follow or leave ?



Edited by

Template By: Kawailady
Full edited: Fyzaa
Some stuff: